BLIV VEN MED DIN VREDE

vejen til færre konflikter og mere overskud

3 ugers online træning for Enestående Mødre af alle slags

“Når vi skælder ud på vores børn,
så holder de ikke op med at elske os.
De holder op med at elske sig selv. “

Rammer citatet hårdt?

Så genkender du måske også dig selv her:

Min lunte er ca. 1 mm om aftenen og putningen ender ofte  i skrig og skrål. Og når børnene sover har jeg så dårlig samvittighed.

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive sådan en mor, der råber af mit barn. Men det gør jeg. Og jeg er bekymret for, om mit barn tager skade af det.

Jeg er alt for ofte hende den trætte, sure mor, der eksploderer i hovedet at mit barn – og bebrejder mig selv bagefter.

Tina Bjerg - glæde med børn

Hvis det er dig, så drømmer du sikkert om:

Rammer jeg rigtigt?

Hvis ja, så er du landet på helt rette sted. For det er præcis dér, jeg ønsker at hjælpe dig hen med “BLIV VEN MED DIN VREDE.”

Lad mig introducere dig for

BLIV VEN MED DIN VREDE

Forløbet BLIV VEN MED DIN VREDE er specifikt til dig, der er grundtræt og ked af at blive alt for vred på dit barn. Og som er klar til at tage action og træne en ny måde at håndtere din vrede og konflikter i familien på.

Tina Bjerg - vredes kursus

BLIV VEN MED DIN VREDE tager udgangspunkt i, at din vrede altid har et sundt, kærligt og konstruktivt budskab. Og præmissen er, at det er din opgave som den voksne i familien at lære at forstå din vrede, så du kan give den et kærligt og konstruktivt udtryk i familien.

Husk at du altid er den primære rollemodel for dit barn.
Så hvad vil du egentlig gerne lære dit barn om konflikter og vrede?

I forløbet BLIV VEN MED DIN VREDE arbejder vi på to planer:

Det konkrete situation

Vi tager altid udgangspunkt i, hvad der sker i selve situationen og hvad kan du gøre anderledes, lige dér midt i kampens hede. Målet er, at du kan bevare roen i situationen, så du kan være den rolige, sikre havn for dit barn, mens det lærer at håndtere sit eget indre stormvejr af store følelser og udfordringer i dagligdagen.

Bevidsthed og forståelse

Vi arbejder også med et dybere niveau af bevidsthed og forståelse for din egen vrede. Det vil sige, at du vil få øje på din egen vredeshistorie, herunder dine triggere og dine skygger. Og jo mere du får klarhed over, hvad din vrede rent faktisk handler om i dig, jo mere vil du kunne bruge din vrede som en sund og kærlig vejviser i dit moderskab. Og samtidig undgå at give dine gamle historie, videre til dit barn.

Når du rydder op i din egen bagage,

så bliver dit barns livsrejse meget lettere.

Tina Bjerg - vredes kursus

BLIV VEN MED DIN VREDE har et tema for hver uge: 


Tina Bjerg - vredes kursus

Spot hverdagskonflikterne

Den første uge arbejder vi med at spotte de klassiske de hverdagskonflikter. Det er ofte kravsituationer omkring fx måltider, det at få tøj på eller skulle ud af døren, putning osv, der kan udløse store dramaer. Ofte kører vi på en helt anden frekvens end vores børn lige dér og det kan give anledning store sammenstød og misforståelser. Derfor starter vi den første uge med at have fokus de mest klassiske hverdagskonflikter for derefter at zoome ind på de situtuationer, hvor du er mest udfordret i din hverdag.

Tina Bjerg - vredes kursus

Træn et nyt sprog

Vi er en hel generation af forældre, som ikke har lært den form for kommunikation, der understøtter et klart og kærligt lederskab af familien. Vi mangler simpelthen et nyt sprog, og derfor handler uge 2 om at træne de sætninger, som sprogligt styrker dig i dit allermest kærlige lederskab som mor. Og så dit barn samtidig rent faktisk virkelig forstår og hører, hvad du siger. Et sprog og nogle sætninger som rent faktisk kan afværge eller tage toppen af mange konflikter i familien.

Tina Bjerg - vredes kursus

Forstå din vrede

Mange af os har lært at lægge låg på vreden og er meget mere optaget af at være en sød, kærlig og empatisk mor. Hvilket kan resultere i, at vi enten eksploderer i vrede eller får vreden ud mellem sidebenene som surhed og stikpiller. Derfor handler uge 3 om at forstå din egen vrede: Hvad er dens egentlige budskab? Hvornår handler det om personlige grænser og behov? Og hvornår handler om gamle historier og skygger? Jo mere du forstår din vrede, jo mere kan du tage ansvar for den. Og give den et kærligt og konstruktivt udtryk.  

Og hvordan foregår det hele så?

Ja, hele forløbet er online, så du kan deltage uanset, hvor du bor – og hvornår det passer dig.

Live Q&A Session

Du får en ugentlig Live Q&A gruppe session med mig i facebookgruppen. Her kan jeg svare direkte på dine spørgsmål.

Facebook gruppe

Du får adgang til en lukket facebookgruppe, så du har et trygt sted at få opbakning, feedback og kan stille spørgsmål til de andre på holdet.

Videoer + opgaver

Du vil hver uge få tilsendt en video om ugens tema. 
Og du får også hver uge en individuel opgave tilknyttet ugens tema.

Vidste du, at det kun tager tre uger at ændre en vane?

Og er du klar til at tage arbejdstøjet på?

Kom med i dag for early bird prisen af KUN 950,- kr.

(Du sparer 400 kr indtil d. 12. april 2021. – Normalpris 1350,- kr. )
Måske den bedste investering i dit liv…

Har du brug for at dele betalingen op i 2 rater, så send en mail til kontakt@tinabjerg.dk

"Når vi begynder at have mange konflikter, min datter og jeg, så ved jeg, at jeg er ved at være for træt.”
Stine
Enestående mor til 1
Tina Bjerg - vredes kursus

Hvornår starter vi?

Hvad er din investering?

Din investering i et familieliv med færre konflikter og mere overskud er med stor sandsynlighed meget mindre end de penge, du under den sidste nedlukning har sparet på frisør og shopping.

Just saying… 😉

Og for at være helt konkret…


Kom med i dag for early bird prisen af KUN 950,- kr.

(Du sparer 400 kr indtil d. 12. april 2021. – Normalpris 1350,- kr. )
Måske den bedste investering i dit liv…

Har du brug for at dele betalingen op i 2 rater, så send en mail til kontakt@tinabjerg.dk

Her er hvad der sker når du køber

Tryk på købsknappen til "BLIV VEN MED DIN VREDE"

Og du investerer i dig selv + investerer i et familieliv med færre konflikter og mere overskud. Du lærer at sætte spot på hverdagskonflikterne og forstå din vrede og det's budskab.

Du modtager en e-mail med alle detaljerne

Når du har sagt "ja tak" og gået igennem købsprocessen, vil du modtage en e-mail fra mig med alle detaljerne til forløbet + et link til vores lukkede Facebook gruppe.

Du modtager din første video

Du vil allerede en uge før forløbets start modtage din første velkomst-lærings-video. Derefter vil du modtage en video og opgaver 1 gang ugentlig i 3 uger, så du hele tiden kan holde processen igang derhjemme.

"Konflikterne med mit ældste barn er hurtigere overstået."
Suzy
Enestående mor til 2
”Jeg er blevet bedre til at bevare roen i de der trætte situationer, hvor alt nemt kunne have endt i skrig og skrål fra tre i stedet for to.”
Lisbeth
Enestående mor til 2

Min baggrund for at kunne hjælpe dig

Jeg er selv Enestående Mor til Alma fra 2008 og Maja fra 2010, som begge er kommet til verden ved donorinsemination.

De første år som Enestående Mor kørte jeg på supermorkræfter og havde nærmest uendeligt overskud og masser af tålmodighed. Først da jeg blev alvorligt stressramt, opdagede jeg, at der boede et sandt monstermor i mig. Og hold nu op, hvor hendes vrede var eksplosiv. Alt lå goldt og øde hen, når hun havde spyet sin vrede ud over mine børn.

Det var helt utroligt smerteligt. Mine børn var utrygge og jeg var selv plaget af skyld og skam. Indtil jeg langsomt fik samlet mig selv op. Og besluttede mig for, at det vigtigste overhovedet i mit liv, var at blive en hæderlig version af mig selv som mor.

Og så gik oprydningen i gang. Og alt det jeg lærte gennem terapi, coaching, uddannelser og kurser giver jeg i dag videre til andre Enestående Mødre. Som heller ikke har lært, hvordan vi kan lade vrede være en kærlig og aktiv medspiller og vejviser i vores liv.

Jo mere du rydder op i din egen bagage,

Jo lettere bliver dit barns livsrejse.

Kom med i dag for early bird prisen af KUN 950,- kr.

(Du sparer 400 kr indtil d. 12. april 2021. – Normalpris 1350,- kr. )
Måske den bedste investering i dit liv…

Har du brug for at dele betalingen op i 2 rater, så send en mail til kontakt@tinabjerg.dk