12 UGERS MENTORFORLØB

der giver dig mere tid, energi og overskud

Fra Overlevelse til Overskud

for Enestående Mødre

Jeg ville ønske nogen kom og tog over, så jeg kunne få mig en pause…

Kender du den følelse?

Tro mig, den deler du med mange Enestående Mødre!

Så genkender du måske også dig selv i nogle af beskrivelserne her?  

 • Enestående Mor, ressourcestærk og vant til at klare det meste.

 • Du er presset på tid, energi og overskud i din hverdag.

 • Du har visse dage alt for kort lunte overfor dit barn.

 • Du er særligt sensitiv og max overloadet.

 • Du har tidligere haft stress eller er bange for at få det.

 • Du drømmer om en hjælpende hånd og mere tid til dig selv.

 • Du drømmer om en hverdag, hvor du ikke halser afsted.

Når du mangler overskud i din hverdag, bliver det et selvforstærkende loop:

 • Dit barn/dine børn bliver mere klæbende og konfliktsøgende.

 • Dit overskud til at tackle konflikterne bliver mindre og mindre.

 • Du ender med at være ALT det modsatte af, hvad du ønsker at være som mor.

Og samtidig vil din psyke spille dig et puds for:

 • Jo mere pressede vi er, jo mindre ser vi alle de muligheder, vi faktisk har.
 • Bekymring, tvivl og selvkritik vokser og du ser kun hullerne i osten.
 • Dine gamle overlevelsesstrategier tager over – og tro mig, de er sjældent sunde.

Og kære du, det er lige præcis sådan, du maler dig selv op i et hjørne. Og sådan du i værste fald brænder ud.

Den gode nyhed er:

Jeg ved, hvordan du kan få skabt en hverdag med plads til dig.

Også selvom du er helt alene om ansvaret.

 

 

Forestil dig engang, hvor dejligt det vil være at have overskud igen!

 • Overskud til at tackle alt det hverdagen med børn kræver.
 • Overskud til at planlægge og prioritere pauser til dig i hverdagen.
 • Overskud til at gøre det, du elsker og som nærer din sjæl

 

Er det virkelig muligt?

Ja! Og sådan kan det også blive for dig!

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, jeg ved det godt.

Kan det virkelig passe, at jeg kan få mere tid, energi og overskud – samtidig med, at jeg tanker mit barn endnu mere op på mit nærvær? Også selvom jeg er max presset og har meget begrænsede muligheder for hjælp? Svaret er ja! 


Hvis du tager en modig beslutning og vælger at gå efter et liv i overskud som Enestående Mor. Hvis du er klar til at følge programmet og udføre det personlige arbejde, det kræver.

Så ved, jeg at det ER muligt.

For jo, træerne vokser faktisk lige præcis ind i himlen.

Hvordan ved jeg alt det her?

Jeg ved det, fordi jeg har været præcis, hvor du er lige nu.

Som Enestående Mor kørte jeg i lang tid på Supermorkræfter.

Jeg havde karrierejob og to små børn og det gik virkelig godt. Jeg kørte på en slags lykkebenzin – lykkelig over at have fået mine to børn og ja, faktisk også være en succes på job samtidig.

Og jeg fik helt utrolig meget anerkendelse på den konto.

Alle kan lide en succes.

Men jeg fik  spændt min bue for hårdt.

Og jeg faldt ligeså lang jeg var med stress, udbrændthed og depression.

Og det var ikke kønt.

For der var kun mine to piger og jeg. Og der stod ingen og greb os.  

Hør her hvordan Lisbeth lærte at bede om hjælp, bevare roen og få mere overskud, igennem mentorforløbet:

Lisbeth, læge, mor til Esther 3 år og Karl 1 år

Da jeg tog kontakt til Tina, var jeg helt flad og ked af det efter en lang sommerferie med mine børn, hvor jeg havde forsøgt at klare alting selv. Det havde tappet AL energi ud af mig og jeg havde virkelig svært ved at se, hvordan det hele skulle blive lidt mere overskueligt – og sjovere.

Efter at have deltaget i Mentorforløbet, er den allerstørste forandring jeg har oplevet, at jeg beder mere om hjælp. Jeg er simpelthen blevet meget mere tydelig med, hvad jeg gerne vil og hvad jeg har brug for. Og så jeg har turdet prioritere, at der er flyttet en au pair ind hos os, hvilket er rigtig dejligt for os alle tre og desuden en kæmpe aflastning for mig.

Jeg er også  blevet bedre til at bevare roen i de der trætte situationer, hvor alt nemt kunne have endt i skrål og skrig fra tre i stedet for to. Jeg har simpelthen fået en langt større opmærksom på at skabe en indre ro hos mig og det smitter af på børnene, så konflikterne ikke bliver så store.

Jeg vil helt sikkert anbefale Mentorforløbet til andre Enestående Mødre for det har virkelig hjulpet mig med at få mere overskud i samværet med mine børn. Og jeg har også fået nogle flere handlemuligheder, når det hele ikke lige er så lyserødt.
Samtidig har jeg fået åbnet øjnene op for, at der hele tiden er valg og muligheder –  og at det handler om, at jeg skal prioritere. For det ER en benhård disciplin at være alene om ansvaret med sine børn. Og jeg synes faktisk man skal tage risikoen for at knække meget alvorligt.

Af den erfaring lærte jeg:

Jeg lærte, at der kommer ikke nogen og redder mig

Det betyder, at jeg i dag er meget mere bevidst om mig selv som ressource.

Jeg ved, hvordan jeg holder min egen bundlinje høj.

Og på den baggrund har jeg på én gang skabt mig et liv, hvor jeg har et langt større overskud, og en metode, som hjælper andre Enestående Mødre med at få et liv i overskud og balance.

Tag ikke kun mit ord for det....

Rikke, regnskabskonsulent, mor til Sarah på 4 år og Oscar på 1 år

Da jeg tog kontakt til Tina, stod jeg meget alene og med mange udfordringer, både i forhold til mine børn og mig selv. Og jeg havde i den grad brug for én, som kunne være et fyrtårn og hjælpe mig med at sætte en ny kurs som Enestående Mor.  

Efter at have været i gennem Mentorforløbet hos Tina, står jeg meget stærkere, både som person og mor. Ja, selvom det lyder som en kliche, så er jeg uden tvivl blevet en bedre udgave af mig selv. 

Først og fremmest er jeg blevet en gladere og mere harmonisk mor, hvilket også betyder, at mine børn har det bedre. Jeg hviler også mere i mig selv og mine beslutninger. Og mine værdier er blevet tydeligere for mig, så det er nemmere at vælge til og fra i en travl hverdag.  

Skal jeg fremhæve noget er det modulet  “Sæt dit hold” som helt klart var en øjenåbner for mig. Jeg havde i lang tid satset på “de forkerte” og oplevede tit at jeg stod meget alene med børnene. Med helt konkrete redskaber har jeg nu lært at “sætte mit hold” og hele tiden vurdere og handle ud fra, hvad vi har brug for i familien. Mit netværk er blevet mere dynamisk og jeg oplever mere fællesskab og støtte. 

Her er der al den hjælp, støtte og de brugbare redskaber du har brug for. Men du skal også være klar til at vende nogle sten for at komme derhen, hvor livet som Enestående Mor virkelig er godt. Men det er muligt, det ved jeg nu.

Ja, jeg vil virkelig varmt anbefale forløbet til alle Enestående Mødre, der føler sig udfordret i hverdagen.

Fra Overlevelse til Overskud – 12 ugers mentorforløb


I dette 12 ugers Mentorforløb guider og støtter jeg dig til at finde din vej til mere overskud og livsglæde.

Det er et handlingsorienteret forløb, fordi det er træningen af nye hverdagsstrategier step by step som vil skabe den forandring, du ønsker.

HER ER HVAD DU FÅR:

 • Gennem hele forløbet holder vi 3 online gruppeworkshops, hvor du kommer til at arbejde på et meget konkret niveau med modulets temaer, både med individuelle øvelser og med sparring i små grupper. Kan du ikke deltage på workshoppen, kan du se optagelsen efterfølgende lige når det passer dig. 
 • For hvert modul er der en Q&A, hvor du kan stille spørgsmål og få sparring på, hvordan du omsætter det hele i praksis i din hverdag, så hvert eneste moduls læring bliver forankret i din hverdag som nye vaner, der støtter dig i et liv med mere overskud. Du sender spørgsmålene på forhånd til mig, også selvom du ikke kan være med og livet bliver liggende i vores facebookgruppe, hvor du kan se den igen og igen og når du har lyst. 
 • Under hele forløbet har du mulighed for at få sparring og støtte fra mig og de andre i gruppen i vores lukkede facebookgruppe. Der har du den hånd i ryggen, den sparring, inspiration og opbakning som du har brug for, så du bevarer det perspektiv, som støtter dig i dit nye liv med mere overskud som Enestående mor.
 • Du vil løbende få nøje udvalgt materiale, som er 100% målrettet dig som Enestående Mor og de særlige udfordringer, der er ved det liv, du har valgt. Du vil modtage enkel powerful viden som vil give dig øget bevidsthed og som støtter dig i din daglige træning af nye strategier. En Master Class består af en undervisningsvideo og et arbejdsark. Du kan se eller lytte videoerne, når det passer dig og opgaverne hjælper dig til straks at bruge, det du har lært. Videoerne har du til evigt eje og inspiration.
 • Hele mentorforløbet er skruet sådan sammen, at du hele tiden har den støtte og opbakning, du har brug for. Alt hvad du lærer på Mentorforløbet ER faktisk helt enkelt, men ikke nødvendigvis nemt at omsætte i praksis. Og når du først har besluttet dig for, at du vil have et liv i større overskud, så er det altså guld værd med en erfaren træner og et godt hold i ryggen. Og her får du hele pakken og er aldrig alene.
 • Som en del af forløbet får du to individuelle VIP-sessioner med Tina over Zoom, hvor vi kan tage et spadestik dybere på din individuelle træning af nye vaner. Vi sætter spot på det, der allerede lykkes, så du kan forstærke de gode vaner, som faktisk virker for dig. Og vi undersøger, hvad står i vejen og blokerer for at løfte dit liv som Enestående Mor til et nyt niveau med mere overskud – og hvordan du alligevel kan få det til at lykkes. 

HER ER HVAD VI SKAL IGENNEM SAMMEN:

MODUL 1

SELVKÆRLIGT LIV SOM ENESTÅENDE MOR

Det første modul giver dig viden, indsigt og metoder til at prioritere din egne behov og sørge for hele tiden at tanke din egen tank op.

Vi ser på kvinde- og morrollen i dag helt generelt og på rollen som Enestående Mor specifikt. Og på hvordan netop den cocktail kan spænde ben for et selvkærligt liv for dig som Enestående Mor.

Vi undersøger begrebet selvkærlighed og hvorfor det kan være så hulans svært at omsætte i praksis. Og ikke mindst lærer du at se på dig selv som den bærende ressource i dit liv og jeres familie og får et sæt nye mere bæredygtige og helt lavpraktiske hverdagsstrategier til at leve selvkærligt og holde din bundlinje høj som Enestående Mor.

Det lærer du: 

 • At tage dine egne behov alvorligt
 • At finde tid til dig selv i en travl hverdag
 • At skrue ned for det, der dræner dig
 • At berolige dit nervesystem på 2 minutter
 • At etablere en selvkærlig praksis 
 • At tale kærligt til dig selv hver dag
 • At lære dine børn at leve selvkærligt

MODUL 2

STYRK DIT ENESTÅENDE LEDERSKAB

På modul 2 arbejder vi med dit personlige lederskab som Enestående Mor og Bevidst Forældreskab.

Det betyder helt konkret, at vi arbejder med dine værdier som mor, hvad du gerne vil stå for og hvordan du omsætter det i praksis på daglig basis. Vi ser på de situationer, der udfordrer dig som mor, som du får enkle metoder til at håndtere, så du er i sync med den mor, du ønsker at være – og samtidig får ryddet op i din egen bagage.

Og du får enkle og effektive metoder til et kærligt lederskab i familien, som giver færre konflikter, øget nærvær og bedre relationer.

Det lærer du: 

 • At tanke dit barn op med nærvær hver dag 
 • At få færre konflikter med dine børn
 • At bevare roen, når bølgerne går højt
 • At anvende din vrede som indre livsguide
 • At lade dine livsværdier afspejles i alle dine valg 
 • At lade dine børn vise vejen til et liv i balance
 • At være den kærlige mor, du ønsker at være

MODUL 3

SÆT DIT HOLD SOM ENESTÅENDE MOR

På det sidste modul lærer du, hvordan du samler de mennesker omkring dig og din familie, som I har brug for.

At blive Enestående Mor er en radikal beslutning og kan godt føre til et socialt wake up call, hvor du pludselig står du meget mere alene end forventet.

På modul 3 får du spejlet holdt op, så du kan se din egen andel heri – og hvad du kan gøre for at samle det hold, du har brug for. Du lærer at styrke dine nuværende relationer og tiltrække nye mennesker, som har de kvaliteter, du savner i dit liv. Og ikke mindst bliver du trænet i en hel ny måde at bede om hjælp på – så du rent faktisk får den og så du aldrig mere behøver at savne hjælp og støtte i dit liv.

Det lærer du: 

 • At stå ved dit behov for hjælp
 • At bede om hjælp så du faktisk bliver hørt
 • At tage i mod den hjælp, du bliver tilbudt
 • At afmontere dine undskyldninger og forbehold
 • At stå i ubehaget ved det hele – og gøre det alligevel
 • At samle det helt rigtige hold omkring jeres familie
 • At vise dine børn en mere kærlighedsfuld vej

HVORNÅR STARTER VI SÅ?

Vores fælles lukkede facebookgruppe starter op i uge 38, hvor vi starter med at præsentere os selv.

En gruppe du helt sikkert vil komme til at elske, da der vil være opbakning fra både mig og alle de andre deltagere.

I uge 38 får du også tilsendt den første Master Class og den første opgave, så alle er klar, når vi har den første gruppesession i uge 39.

Har du sikret dig en plads tidligt og har fået en bonus session med mig før opstarten af selve Mentorforløbet, så lægger vi den session i kalenderen, så snart du har betalt.

HVAD ER DIN INVESTERING I DIG SELV FOR AT DELTAGE?

FAQ

Da forløbet er overvejende online baseret, kan du i princippet nøjes med at bruge den tid, du ellers ville have ligget med din telefon på sofaen. Men det er klart, at jo mere du er aktiv, jo mere får du ud af forløbet.

Hver anden uge er der skiftevis 1-1,5 times online live workshop eller Q&A, hvor du enten deltager live eller ser optagelsen efterfølgende, når det passer dig. Her arbejder vi meget konkret med emnerne, både individuelt og i små sparringer du får svar på dine spørgsmål. Misser du en session, kan du altid finde optagelsen og se den, når det passer dig. Dine 1:1 sessioner lægger vi på et tidspunkt, som passer os begge. 

Nej, slet ikke. Jo før du får grebet dig selv i de uhensigtsmæssige strategier, som gør dig for træt og udmattet som mor, jo bedre. For er du først ved at ryge ud over kanten med overbelastningssymptomer, så skal du først stå helt sikkert på dine ben igen, inden vi for alvor kan gå i gang med at træne nye måder at gå i livet på igen. Så hellere tage den på forkanten end på bagkanten er mit råd til dig.

Ja, det mener jeg absolut det er. De selvkærlige strategier, du vil lære på dette forløb, vil være GULD værd for dig at have lært, den dag du måske står med to børn. Samtidig vil det selvkendskab du får gennem forløbet, giver dig et mere kvalificeret grundlag at træffe dit valg ud fra.

Du har 100% selv foden på speederen i fht. hvor meget, du deler. Men tro mig, jo før og jo mere du kaster dig ud i at dele selv det mest svære, jo mere får du ud af forløbet – og dit heppende hold. Og tro mig, du vil opleve, at holdet meget hurtigt får en stor fortrolighed og du bliver inspireret, støttet og heppet på, som du aldrig er blevet det før. Og alt deles naturligvis under tavshedspligt, så intet af det, vi deler kommer udenfor gruppen.

Hvis du ønsker et liv som Enestående Mor med mere overskud, lethed og en længere lunte overfor dit barn eller dine børn – så er du landet det rigtige sted.

Og hvis du frygter et personligt udviklingsforløb, som overskrider dine grænser eller presser dig ud, hvor du ikke kan bunde, så kan du godt tage skuldrene ned med det samme. For dette forløb er alt det modsatte og tager altid udgangspunkt i dig som person, dine værdier og hvad virker for dig.

 

Holdet har max 10 deltagere, fordi jeg virkelig ønsker, at du føler dig tryg, set og støttet hele vejen gennem forløbet.

 

Dit individuelle forløb kan gå i gang så snart, du har betalt forløbet eller betalt første rate. Vores fælles lukkede Facebookgruppe starter op 1 gang årligt – en gruppe du helt sikkert vil komme til at elske, da der vil være opbakning fra både mig og alle de andre deltagere. En uge før gruppeforløbets start, får du også tilsendt den første Master Class og den første opgave, så alle er klar, når vi har det første gruppemøde. 

Dette forløb er helt unikt, fordi det første og eneste nogensinde fokuserer så skarpt på, hvordan du som Enestående Mor bevarer dit overskud.

Det er samtidig et velgennemprøvet koncept, som trækker på alt fra transformativ coaching, personligt lederskab, bevidst forældreskab, skyggearbejde, mindfulness, NLP og meget mer. Men først og fremmest trækker det på min egen erfaring med at være Enestående Mor og have gået vejen selv – fra et liv i nødsporet til et liv i overskud.

 

Læs her hvorfor Suzy syntes at dette Mentorforløb er helt specielt, og hvordan det gav hende mere selvværd, selvtillid og ro på hjemmefronten....

Suzy, 33 år, selvstændig landbrugskonsulent og coach mor til Visti på 5 og Leo på 1 år 


Da jeg kontaktede Tina var jeg rigtig presset og havde en rigtig hård relation med mit barn med mange konflikter, som jeg manglede redskaber til at løse. Tina havde tidligere vundet min tillid, bla. i kraft at sin ærlighed omkring sine egne udfordringer i sit forældreskab. Og selvom jeg egentlig syntes, jeg burde klare den slags selv som uddannet coach, så kunne jeg godt mærke, at nu havde jeg brug for hjælp.

Det allervigtigste jeg har lært af at deltage i Mentorforløbet er nok at være hurtigere til at tilgive mig selv, når jeg laver en fejl. Det betyder også, at konflikterne med mit ældste barn hurtigere er overstået – fordi jeg simpelthen ikke tager dem så tungt længere.

Og så er mit selvværd og min selvtillid steget en hel del og det påvirker alle mine relationer positivt. Jeg er ganske enkelt blevet mere rolig, mere tillidsfuld og jeg tør være mere åben. Og det gør, at jeg får nogle stærkere og mere ægte relationer.

Er du Enestående Mor og savner redskaber til at få bedre relationer, især mindst til dig selv og dine børn, så kan jeg virkelig anbefale Mentorforløbet. Det er bare virkelig dejligt at blive guidet af én, der har gået vejen selv som Enestående Mor. En der ved, hvad det vil sige, når du står helt alene med dine børn og skal finde ud af alting selv. En, der heller ikke er perfekt, men også har lavet alle fejlene – og som også kender de værste faldgruber som Enestående Mor. Det er virkelig guld værd!